Humlegränd 6 C / Färingsö Stenhamra / Stenhamra / Ekerö

Slutpris
2 375 000 kr
Referensnummer
169 477
Boarea/biarea
108/7,5 kvm
Driftkostnad
38 310 kr/år
Tomtarea
173 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Humlegränd 6 C såldes av oss 2014-04-22. Se alla våra försäljningar i Stenhamra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färingsö Stenhamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sänkt pris! Besiktigat och försäkrat. Ett gavelradhus med ett lite upphöjt läge till salu. Ljust öppet läge med friare utsikt. Fräscht nyare kök, 2 helkaklade badrum, bastu, luftvärmepump, renoverad tvättstuga och härlig uteplats. 3 bra sovrum och ett stort vardagsrum. Välplanerat öppen planlösning. Separat förråd och garage i länga. Trevlig lättskött trädgårdstomt med fritt gavelläge. Ogenerad stenlagd innergård och trevlig altan med tak. Centralt och lugnt läge mitt i Stenhamra, närhet till skolor, lekplats, affär och busshållplats i ett mycket populärt område. Fiberinstallation planerad under 2014.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.