Klyvarestigen 15 / Stenhamra Ekerö / Stenhamra / Ekerö

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
106 338
Boarea/biarea
50/5 kvm
Driftkostnad
23 230 kr/år
Tomtarea
2 708 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-01-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klyvarestigen 15 såldes av oss 2014-01-22. Se alla våra försäljningar i Stenhamra

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhamra Ekerö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utvald "boplats" sedan mer än 100 år! Här valde stenhuggaren att bygga sitt hus redan 1910. Stor solig sydväst-vänd naturtomt centralt i Gamla Stenhamra. Högt läge och viss sjöutsikt, 2708 kvm. Charmigt fritidshus om ca 50 kvm 3 rum och kök med matplats. Vedspis, braskamin, duschkabin, diskmaskin och tvättmaskin. Egen borrad brunn och enklare avlopp för gråvatten. Detaljplanläggningsarbete pågår vilket innebär att styckning och anslutning till kommunalt v/a kan komma att bli möjligt i framtiden. Tomthörnen är markerade med röd/gula band.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.