Klyvarestigen 30 / Stenhamra / Ekerö

Ett charmigt och stort hus med garage, gäststuga och carport. Fin solig styckningsbar tomt.

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 186/40 kvm
Driftkostnad
60 667 kr/år
Totalareal
2 505 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-04-24
Bostaden är såld!

Denna villa på klyvarestigen såldes av oss 2019-04-24. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på klyvarestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett charmigt och stort hus med garage, gäststuga och carport. Fin solig styckningsbar tomt om 2505 kvm som gränsar mot allmänning. Populärt och barnvänligt område med gångavstånd till Stenhamra centrum, löparslinga och fina strövområden. Totalt 186 kvm fördelat på tre till fyra sovrum, ett mycket rymligt kök med tak öppet till nock med generösa utrymmen för umgänge. Vardagsrum, 2 stycken fina badrum, groventré och tvättstuga. Centraldammsugare och utomhus spa. Trevlig tomt om 2505 kvm som är styckningsbar. Trevligt planerad med både gräsmatta, berg i dagen samt grusade gångar. Runt huset finns generösa sol-däck med västerläge och utespa. På tomten finns även ett gästhus, friggebod, växthus samt ett friliggande garage med carport. Huset ligger inom detaljplanerat område med möjlighet till avstyckning. På kort avstånd nås Stenhamra Centrum med all dess service, kommunikationer, skolor och konditori samt Stockby badplats. Huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel. Läs mer om "Skyddad köp" på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration