Kvistgränd 4 / Stenhamra / Ekerö

Välhållet 1,5-plans hus med stort garage och ute-SPA. Populärt område på lugn återvändsväg.

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
143/37 kvm
Driftkostnad
50 579 kr/år
Totalareal
450 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på kvistgränd såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Stenhamra samt även på kvistgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Eftertraktad familjevilla med garage i populärt och sjönära område på lugn återvändsväg. Välhållet 1,5-plans hus om 143 kvm, plus 37 kvm garage/hobbyrum. Stort ljust vardagsrum, rymligt allrum och 4 bra sovrum. Ljust fräscht kök med bra arbetsytor, braskamin och utgång till trädäcket. Fyra bra sovrum med möjlighet till ett femte. Två badrum samt separat tvättstuga/groventré. Fin plan trädgårdstomt med ett utmärkt solläge. Sommartid bjuder trädgården på lummig grönska och sommarvatten från sjön. Trevligt och barnvänligt villaområde med närhet till allt och gångavstånd till bad och fina strövområden. Gång och cykelväg leder till närliggande busshållplats. Nära till Stenhamraskolan (åk f-5) , Uppgårdsskolans högstadium och Stenhamra Centrum. Nära bad, förskolor, fina lekparker, strövområden, ute-gym, mataffär, pizzeria bageri/café och gym. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel, läs mer om Skyddat köp på hemsidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn