Robiniavägen 5

Robiniavägen 5

Slutpris

5 100 000 kr


Steningehöjden— SIGTUNA

Robiniavägen 5


Slutpris
5 100 000 kr

Steningehöjden— SIGTUNA

Fantastisk villa i nyskick!

Välkommen till denna påkostade villa belägen i lugnt och barnvänligt område. Villan har bergvärme vilket ger en låg uppvärmningskostnad, hela nedre plan har även golvvärme.

Huset har genomgående parkettgolv, målade väggar och tak. Duschrummen är helkaklade med golvvärme samt spotlights. Tvättrummet har egen groventré och påkostade maskiner. Vedum kök med rostfria ínbyggda maskiner och vita luckor.
Stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring i form av klädkammare, garderober samt ett isolerat förråd. Gemensamhetsutrymmena är generösa både inomhus och utomhus. Det finns tre allrum varav ett med braskamin. De tre sovrummen har alla inbyggda garderober samt fönster med persienner och måttanpassade rullgardiner.

Välskött tomt med hela fyra uteplatser! Altanen har ägarna valt att bygga ut samt investerat i belysning, eldriven markis med dubbel infravärme och spabad. Carport med 2 eluttag med plats för en bil samt garageuppfart med plats för två bilar.

Steningehöjden är en ny stadsdel mellan Märsta och Sigtuna. Med 3 mil till Uppsala, 5 mil till Stockholm och 10 minuters bilresa till Arlanda flygplats kan du knappast bo närmre resten av världen. Från Steningehöjden går det buss till Sigtuna samt Märsta Station där det går vanliga tåg och pendeltåg.

På Steningehöjden finns det idag 2 förskolor och en sporthall och i januari öppnade ytterligare en skola (förskoleklass till åk 6). Det finns flera lekplatser och genom närhet till skog och natur har man tillgång till många frilufts- och rekreationsmöjligheter samt motionsspår. Mälaren, bara 3 km bort, varma sommardagar kan Du ta ett dopp nere i det barnvänliga Steningebadet som ligger på cykelavstånd. Du har även gångavstånd till Steninge slott.

Det finns även en rymlig samfällighetslokal med bastu.

Välkommen!


Boarea/biarea
135/10 kvm
Driftkostnad
31 200 kr/år
Tomtarea
472 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-26

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Robiniavägen såldes av oss 2016-11-26. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Robiniavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.