Dalagatan 72, 3tr

Dalagatan 72, 3tr

Slutpris

6 400 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 72, 3tr


Slutpris
6 400 000 kr

Vasastan— Stockholm

Topprenoverad lägenhet högst upp med balkong mot innergård!

- Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning. Inga öppna visningar. -

Varmt välkomna till denna ljusa, genomgående och stilrent renoverade lägenhet om 58kvm!

Här bor ni bekvämt i ett tyst läge mellan två innergårdar, högst upp i huset med stora rum och balkong mot innergård. Bostaden har flera efterfrågade attribut så som 3m i takhöjd, takrosetter, stuckaturer, höga socklar, genomgående planlösning och fönster med spröjs, detta i en lågt belånad förening bildad år 1909.

Du välkomnas in i en ljus hall som verkar som lägenhetens nav och leder dig vidare till de andra rummen. Köket är av hög kvalité med stilrena materialval. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn, induktionshäll, fläkt och diskho. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i form utav över- och underskåp samt hyllplan. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och har ett vackert ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier. Socialt planerat med utrymme nog för matplats, soffgrupp, mediamöbel och annan trivselmöblemang. En stor garderob finns tillgängligt för extra förvaring och går att nå från vardagsrummet. Härifrån finner ni även den rymliga balkongen bakom eleganta dubbeldörrar med utsikt över grannarnas takåsar och innergårdens grönska. Sovrummet är rymligt med flertalet vackra, inbyggda garderober och gott om plats för en dubbelsäng. I lägenheten finns ett badrum utrustat med dusch, wc och handfat, men även en gäst-wc som idag används för tvättmaskin. Extra förvaring finns i två stycken förrådsutrymmen, ett på vinden (ca 5kvm) och ett i källarplan (ca 3.5kvm).

Bostaden är belägen i eftertraktade kvarter med närhet till närservice, grönområden, restauranger och köpcentrum. Här finns även optimala kommunikationer med gångavstånd till Odenplans pendeltågsstation, tunnelbanestation och flertalet busslinjer.

- Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning. Inga öppna visningar. -


Boarea
58 kvm
Avgift
2 760 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.