Behållare Behållare

Kungsholmen / Kristineberg, Stockholm

Referensnummer
384 193
Boarea
81 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Stilren trea med stor balkong & sjöglimt!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Kristineberg

Småstan på Kungsholmen! Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i barnvänliga och lugna kvarter men med närhet till stan.

Fördelar med området

Parker/Grönområden Bussar Badstrand Tunnelbana Hundvänligt Stadspuls Barnvänligt Tryggt

Nöje

En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker, apotek, närservice och en ICA Maxi. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Golfbaren vid Kristineberg och restaurang stråket nere vid Hornsbergs Strand.

Rekreation

Här ligger Kungsholmens populäraste badställe! Sommartid flockas människor i alla åldrar vid badklipporna. Här finns både parker och lekparker, exempelvis Rålambshovsparken, Uggleparken och lummiga Kristinebergs slottspark och flera skolor för den stora familjen. För den aktiva finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 10 minuter från station Kristineberg.

Familjeliv

I området kring Kristineberg finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren