Ringvägen 4, 3 tr

Ringvägen 4, 3 tr

Slutpris

5 940 000 kr


Södermalm— Stockholm

Ringvägen 4, 3 tr


Slutpris
5 940 000 kr

Södermalm— Stockholm

Stilren sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn, 3,25 m i takhöjd och generöst ljusinsläpp!

ACCEPTERAT PRIS 5 995 000 KR! Välkomna till denna stilrena sekelskiftestvåa med fungerande kakelugn i en fastighet anno 1893! Med välbevarade charmiga sekelskiftesdetaljer och en generös takhöjd om hela 3,25 m ger bostaden en härlig atmosfär och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har ett rymligt och socialt vardagsrum med en charmig kakelugn, ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum med utrymme för en arbetsplats samt ett snyggt, helkaklat badrum. Lägenheten är belägen i en trevlig förening, här finns en gemensam innergård med sittplatser och grillmöjligheter. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Mariatorget och Zinkendamms närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar endast 100 meter från porten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
67.4 kvm
Avgift
2 919 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.