Bondegatan 18, 1/2 Tr

Bondegatan 18, 1/2 Tr

Slutpris

3 450 000 kr


Södermalm— Stockholm

Bondegatan 18, 1/2 Tr


Slutpris
3 450 000 kr

Södermalm— Stockholm

Charmig hörnlägenhet mot innergård!

Varmt välkomna till denna charmiga 1,5:a (möjlig 2rok) med hörnläge mot innergård!

Ni välkomnas in i en inbjudande hall med avhängning till vänster om entrén. Till höger finner ni en alkov med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbel eller läshörna. Vardagsrummet är rymligt med ett härligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier i två väderstreck samt vackert parkettgolv. Här finns gott om utrymme för säng, soffgrupp, mediamöbel, arbetsplats och förvaring. Köket är fullskaligt med utrymme för både matplats och diskmaskin. Badrummet är fräscht och helkaklat samt stambytt 2003. Till bostaden finns ett vindsförråd.

Brf Bonden större 41 är en äkta förening som äger marken. Fastigheterna bebyggdes 1946 och föreningen upplåter 58st bostadsrätter samt 2st hyresrätter som är dolda tillgångar til föreningen. Här finns även 7st lokaler med hyresrätt som drar in betydande intäkter till föreningen. Förråden finns idag på vinden som även den är en dold tillgång. Belåningen är på endast 5 547kr/kvm. Medlemmar i föreningen har tillgång till två bokningsbara takterrasser/altaner i söderläge om ca 12 kvm vardera. Inga planerade avgiftsändringar eller renoveringar (avstämt: 12e april 2020).

Bostaden är belägen ett stenkast ifrån Nytorget som är SoFos mittpunkt. Här har ni närhet till flertalet trendiga butiker, restauranger och caféer. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. För den träningsintresserade finns SATS Sofo (ca 280 m) och Friskis & Svettis Skrapan (ca 280 m). Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl.

Välkommen på visning!


Boarea
44 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2020-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.