Arbetargatan 23b, 6 tr

Arbetargatan 23b, 6 tr

Slutpris

6 400 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Arbetargatan 23b, 6 tr


Slutpris
6 400 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad 3:a i högt fritt läge centralt på Kungsholmen!

Välkommen till en välplanerad 3:a i högt fritt läge i vackert gårdshus! Bostaden har trevliga sociala ytor med snyggt parkettgolv som löper genom rummen samt fransk balkong. Vardagsrummet som får fin ljussättning via fönster i två väderstreck har plats för såväl större soffgrupp som arbetshörna. Det stilrena köket har utmärkt förvaring bakom vita snygga fronter med generös arbetsyta. Dessutom finns all maskinell utrustning man kan behöva. Här finns två sovrum i bra storlek där det större rymmer dubbelsäng och det andra säng, pyssel - eller plugghörna samt har gott om lekyta. Via hallen kommer man in i badrummet som har badkar och dusch. Praktiskt och bra med egen tvättmaskin här. Bostaden har bra förvaring i klädkammare i hallen och stort tillhörande källarförråd.

Fridhemsplan har härlig stadspuls men också flera parker runt omkring. Här finns trevliga promenadstråk längs med vattnet och under sommartid är Rålambshovsparken och stråken kring Norr Mälarstrand med Mälarpaviljongen en given oas. På några minuter kommer du till Västermalmsgallerian med stort utbud av både shopping och matbutiker. I området finns flertalet erkända restauranger där man kan frossa i läckerheter. Kungsholmen har åtskilliga bra förskolor och skolor med flera i direkt närhet till bostaden. Fridhemsplan är knutpunkten för flera busslinjer. Här passerar två tunnelbanelinjer som tar dig till city.

Välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
3 990 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Arbetargatan såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Arbetargatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Hanna Thor

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.