Ture Nermans Gränd 4, 4 tr

Ture Nermans Gränd 4, 4 tr

Slutpris

5 035 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Ture Nermans Gränd 4, 4 tr


Slutpris
5 035 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Elegant och ljus tvåa högst upp i huset!

Förhandsvisning söndag 21/3 klockan 12.15-13.00. Bokning krävs och sker via mail till emelie.jakobsson@maklarhuset.se.

Högst upp i huset ligger denna ljusa och stilfulla tvåa! Bostaden är välplanerad och modern med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är i absolut toppskick och innehar alla faciliteter som önskas. Det rymliga vardagsrummet genomsyras av solljus och har gott om plats för både soffdel samt en naturlig matplats. Utsikten är mot Pontonjärparken och på utsidan sitter en markis. Från vardagsrummet når ni det gedigna sovrummet med plats för fullstor säng samt övrigt möblemang. Intill sovrummet finns en av bostadens höjdpunkter, nämligen en smakfull och optimal walk-in-closet. Badrummet är helkaklat med fina detaljer och tvättmaskin.

Brf Göken är en mycket välskött och stabil förening med låga avgifter. Föreningen är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 218 bostadsrätter fördelat på 3 byggnader samt 13 lokaler mer hyresrätt. I föreningen finns 5 tvättstugor och ett garage med 279 parkeringsplatser.

Med ett absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Här bor ni på en lugn och populär adress med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, Orangeriet och Pontonen. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och inte minst den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och ett fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Bostaden ligger ännu inte ute på öppna marknaden.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare!


Boarea
48 kvm
Avgift
1 112 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-03-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Ture Nermans Gränd såldes av oss 2021-03-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ture Nermans Gränd.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.