Rindögatan 4

Rindögatan 4

Slutpris

2 600 000 kr


Gärdet— Stockholm

Rindögatan 4


Slutpris
2 600 000 kr

Gärdet— Stockholm

En trivsam etta med härlig balkong i bästa läge!

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för privat visning!

Varmt välkommen till den här trivsamma ettan på Gärdet.
Här möts du av en öppen, ljus hall med genomgående vackra trägolv. I hallen finns det en stor garderob med plats för avhängning. Till höger nås badrum med wc, handfat och dusch. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och ger en generös yta där det finns plats med soffa, säng, matbord och annan trivselinredning. De stora renoverade fönsterpartierna ger ett vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås balkongen som blir en förlängning av rummet. Här finns det plats för bord och stolar.

Här bor du i en välskött förening med en lägenhet och två lokaler med hyresrätt (dold tillgång). De flesta stora renoveringar är gjorda. Inga avgiftsförändringar beslutade.

Bostaden är belägen på övre Gärdet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med sina motionsspår, utegym och naturupplevelser precis intill. Runt hörnet från porten finns matbutik, postombud och restauranger. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Närmsta tunnelbanestation Gärdet (röda linjen) finns på en mycket kort promenad men även flertalet busslinjer. Med bostaden som utgångspunkt har du nära till allt!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
22 kvm
Avgift
1 463 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rindögatan såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rindögatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.