Östhammarsgatan 70 B, 2 tr

Östhammarsgatan 70 B, 2 tr

Slutpris

8 750 000 kr


Östermalm / Gärdet— Stockholm

Östhammarsgatan 70 B, 2 tr


Slutpris
8 750 000 kr

Östermalm / Gärdet— Stockholm

Ljus, mycket välplanerad 4:a med två stora balkonger i två väderstreck. Njut av ett optimalt hörnläge i huset och möjligheten att välja rätt balkong efter behag. Nyproducerat 2020 till perfektion med naturnära, påkostade materialval och integrerade vitvaror. Garage utan kö med hiss rakt ner, möjlighet finns även till laddplats för dig som önskar och föreningen planerar utöka antalet laddplatser. Tre bra sovrum och dubbla badrum med duschmöjligheter i båda. Tvättmaskin och torktumlare med bänk. Stora fönsterpartier med fönstersmygar och bänkar i sober vitpigmenterad ekfanér. Lyxigt kök med bl.a carraramarmor, stilrena luckor (från Lappvattnets Snickeri) och läderbeslag. Här finns dubbel kyl/frys, diskmaskin m.m. Luftigt vardagsrum med plats för både stor soffgrupp, matgrupp och övrig önskad möblering. Genomgående vattenburen golvvärme i lägenheten. Ypperlig förvaring i lägenheten med generösa skjutdörrsgarderober, övriga garderober samt källarförråd som tillhör lägenheten om ca 6 kvm. Juridisk person kan godkännas som köpare efter styrelsebeslut.

Äkta förening som äger marken. Extraintäkter finns i form av lokalhyror och garageavgifter. Tilltalande tegelfastighet, arkitektritad av Axeloth. Målet var att hitta harmonin mellan de gamla funkishusen och de omkringliggande nybyggnationernas olika karaktärer. Resultatet är ett modernt och funktionellt boende. Fasaden i danskt tegel följer med in i de rymliga entréerna och möter där ljusare material i vit terazzo. Handtagen till dörrar och trappräcken är klädda i gediget läder från Tärnsjö Garveri, tidlöst och exklusivt i en genomtänkt balans. Trevlig och välkomnande entré med digital bokningstavla.

Lugnt toppläge på Gärdet men ändå direkt närhet till Östermalms puls, Stureplan nås via cykel på ca 7 min. Attraktivt med den bästa kombinationen av naturens lugn och innerstan. Bra kommunikationer, närhet till flera skolor, caféer och restauranger. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden och Östermalmstorg, Humlegårdsparken samt Djurgården. Grönskande Tessinparken samt Kampementsbadet finns i närområdet. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. PDL Center, en av Nordens största anläggningar för padeltennis nås med en kort promenad bort. Ypperliga kommunikationer, närliggande T-banestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar samt Karlaplan med uppgång i Tessinparken. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet. Närmsta busshållsplats Östhammarsgatan ligger 2 min promenad bort, här går buss 1, 72 och 91. För den bilburne är läget optimalt med garage utan kö + gott om parkeringsplatser på gatan.


Boarea
82 kvm
Avgift
3 742 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.