Bryggvägen 16, 1 tr Accepterat Pris!

Bryggvägen 16, 1 tr Accepterat Pris!

Slutpris

3 350 000 kr


Gröndal— Stockholm

Bryggvägen 16, 1 tr Accepterat Pris!


Slutpris
3 350 000 kr

Gröndal— Stockholm

Nyrenoverad tvåa med fransk balkong och sjöglimt!

Accepterat Pris!

Varmt välkomna till denna nyrenoverade tvåa på lugn återvändsgata med fransk balkong och sjöglimt!

Bostaden är luftig och välplanerad med nymålade ytskikt och vackra golv. Hallen erbjuder avhängning till höger om entrén samt förvaring via en inbyggd garderob rakt fram. Vardagsrummet är rymligt med öppen planlösning till det fullutrustade köket, här finns även diskmaskin. Rummet ger yta för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats och annan trivselmöblemang. Här har ni ett vackert ljusinsläpp ifrån flertalet stora glaspartier samt sjöglimt mot Essingesundet ifrån den franska balkongen. Bostadens sovrum är rofyllt och har gott om förvaring via tre inbyggda garderober. Här får ni plats med en dubbelsäng och nattygsbord. Badrummet är fräscht och har en kombi-maskin för både tvätt och tork.

Brf Gröndals Strand är en äkta förening som äger fastigheten Storseglet 3. Föreningen upplåter 93st bostadsrätter och en lokal, ett gym. Föreningen har även 72st garageplatser (1 500 kr/mån) och 5st öppna parkeringsplatser (1 200 kr/mån), detta verkar som en stark inkomstkälla för föreningen (se bild på garaget i annonsen). I dagsläget så är det inga större renoveringar aktuella, då fastigheten är nyproducerad. Föreningens medlemmar har tillgång till stor, gemensam takterrass med härlig utsikt över Mälaren (se bilder i annonsen). Vidare finns cykel- och barnvagnsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Här bor ni trivsamt med närhet till natur och stillsamhet. Gröndal är en charmig levande stadsdel i södra Stockholm, där du bor i naturskönt läge med nära till både vatten som erbjuder bad, kajakpaddling och båtliv samt även härliga parkområden. I Gröndals centrum finns allt du behöver i form av matbutiker, restauranger, serviceställen och inte minst, allas favorit, Lundbergs konditori. Riktiga guldkorn hittar du vid den grönskande oasen Vintervikens trädgård med sitt café, intilliggande sjön Trekanten med trivsamt strandbad och som dessutom plogas upp för skridskoåkning vintertid. Här finns också flera förskolor och skolor samt idrottshall och bollplan. Kommunikationerna är utmärkta och du tar dig med såväl buss som tvärbana. Med pendelbåt 89 tar du dig till Klara Mälarstrand på c:a 20 minuter. Bra förbindelser även till Bromma och Arlanda med flygbuss från Gröndal respektive Liljeholmen.

Välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 376 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.