John Bergs Plan 3

John Bergs Plan 3

Slutpris

3 250 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

John Bergs Plan 3


Slutpris
3 250 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad etta mitt på Kungsholmen!

John Bergs Plan ligger i slutet av Fleminggatan i ett lugnt grönområde. Här bor du på en återvändsgata på en av Stockholms högsta höjder som även har oslagbar utsikt över Vasastan och Karlberg. Bostaden är mycket välplanerad med stort kök och matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har flertalet stora fönsterpartier som låter solljus flöda in i både kök och vardagsrum. Lite avskilt i lägenheten finns en mysig sovalkov med praktiskt inbyggd förvaring. Överlag finns det gott om förvaring i bostaden med fullstora garderober i passagen. Köket är mycket ljust och bjuder in till matlagning med stora arbetsytor och inbyggd diskmaskin. Helkaklat och fint badrum. Lägenheten har genomgående mörkt parkettgolv och ljusa målade väggar i sober grön ton.

Brf Vattenborgen 10 är en äkta förening som äger sedan 2004 fastigheten med samma namn. Föreningen upplåter 23 bostäder upplåtna med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Under 1996 totalrenoverades fastigheten då följande åtgärder ägde rum; rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning tak, renoveringar av balkonger och ny hissinstallation. Gemensam tvättstuga i källarplan och bakom huset finns en trädgård med grillplats och boulebana. Till bostaden finns även ett källarförråd. Tillåter delat ägande, minsta andel är 10%. I avgift ingår värme, vatten och bredband.

Här bor du på John Bergs plan i ett lugnt, grönskande och ostört läge med närheten ner till Fridhemsplans puls. Ett par kvarter bort från lägenheten ligger Fridhemsplan där ni hittar all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. ICA Maxi Stormarknad nås med en kort promenad från lägenheten. Här finns allt du behöver samt även apotek, Espresso House m.m. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger såsom Phil's Burger och AG. I området finns flertalet träningsanläggningar såsom SATS Stadshagen, Friskis & Svettis m.fl. Vackra och anrika Karlsbergs slott skådas på andra sidan vattnet. Direkt närhet till Karlbergsparken och Karlbergskanalen med joggingspår, båtplatser och bryggor. Även närhet till Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen samt till natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. För den båtintresserade finns möjlighet till båtplats inte långt från porten. Goda kommunikationer med T-bana, bussar och pendeltåg. Fridhemsplan & Stadshagen T-bana nås med en kort promenad och busshållsplats John Bergs Plan några meter från porten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 216 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på John Bergs Plan såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på John Bergs Plan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.