Alströmergatan 32 G, egen terrass

Alströmergatan 32 G, egen terrass

Slutpris

4 600 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 32 G, egen terrass


Slutpris
4 600 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus, mycket välplanerad tvåa om 42 kvm + 36 kvm soldränkt terrass!

Ljus, mycket välplanerad tvåa om 42 kvm + 36 kvm egen terrass med gott om plats för loungedel, grillplats, matgrupp, solbäddar, planteringar/odlingar m.m. Västläge med sol från lunch till kväll. Praktiskt, fullt utrustat ikea-kök med bl.a diskmaskin och fullstor kyl/frys. Luftigt, lättmöblerat vardagsrum med utrymme för soffgrupp, matplats och arbetshörna om så önskas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig önskad möblering. Fräscht, kaklat badrum med tvättmaskin. Ypperlig förvaring i lägenheten med två klädkammare och plats för garderober samt förvaringsmöbler om så önskas. Klädkammarna har hyllplan och hängdon. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Snabbt tillträde möjligt!

Äkta bostadsrättsförening som äger marken och med mycket god, stabil ekonomi. Lån/kvm på 1.902 kr 2020. 42 uthyrda affärslokaler med extraintäkter på ca 4,5 milj kr/år. Föreningen är känd för att ha en av Sveriges vackraste innergårdar, för sitt grönskande och prisvinnande utformande. En oas mitt i stan med träd, buskage, sittgrupper, grillplats och porlande fontän.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 097 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-06-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.