Sysslomansgatan 11, 5 tr

Sysslomansgatan 11, 5 tr

Slutpris

4 140 000 kr


Fridhemsplan/ Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Sysslomansgatan 11, 5 tr


Slutpris
4 140 000 kr

Fridhemsplan/ Invid Norr Mälarstrand— Stockholm

Högt upp i huset med balkong i solläge!

Fem trappor upp är ni välkomna in till denna stilfulla 1,5 rok med balkong i allra bästa solläge!

+ Milsvid utsikt med sjöglimt
+ Möjlig 2 rok
+ Balkong i solläge
+ Välskött förening med god ekonomi
+ Låg avgift där både TV och bredband ingår i månadsavgiften
+ Gemensam Takterrass
+ Direkt närhet till Fridhemsplan

I hjärtat av Kungsholmen finns nu denna välplanerade lägenhet med balkong i oslagbart solläge ute på marknaden. Stort fullutrustat kök med gott om plats för matlagning och intill burspråket har ni en naturlig plats för större matbord. Från vardagsrummet når ni balkongen, som i ett högt och härligt läge har en milsvid utsikt över bland annat Riddarfjärden och Södermalm. Vardagsrummet är lättmöblerat och ni får med enkelhet plats med större soffgrupp och annat önskvärt möblemang. En garderobsvägg avskiljer sovalkoven från vardagsrummet. Möjlighet finns att göra om denna till en 2 rok. Detaljer som den höga takhöjden, spanjolettfönster och fiskbensmönstrad parkett ger lägenheten karaktär.

Här flyttar du in i en välskött förening med takterrass. Brf Systern 6 är en äkta förening som äger marken och upplåter 63 bostadsrätter varav 1 hyresrätt och 1 hyresrättslokal. De större renoveringarna som bland annat stambyte och fasadrenovering gjordes under 2010-talet.

Lägenheten är belägen vid Kungsholmens knutpunkt Fridhemsplan med en härlig stadspuls och flera grönområden runt omkring. Här finns bland annat Västermalmsgallerian med stort utbud av både shopping och matbutiker. I området finns flertalet erkända/bra restauranger där man kan frossa i läckerheter. Fridhemsplan är även en knutpunkt för två tunnelbanelinjer (blå och grön), flera busslinjer samt flygbussar till Bromma och Arlanda flygplatser.

Går man nedför backen kommer man till Rålambshovsparken och Riddarfjärden. Här finns trevliga promenadstråk, populära Smedsuddsbadet ligger bara 10 minuters promenad bort. Sommartid är området en given oas.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 364 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-03-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2023-03-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sysslomansgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.