Bondegatan 18, 2TR

Bondegatan 18, 2TR

Slutpris

4 300 000 kr


Sofo / Södermalm— Stockholm

Bondegatan 18, 2TR


Slutpris
4 300 000 kr

Sofo / Södermalm— Stockholm

Insynsfri 1,5a (möjlig 2:a) med stor balkong mot gård!

Insynsfri 1,5a (möjlig 2:a) med goda sociala ytor ifrån vilka ni når den stora balkongen mot gård via ståtliga dubbeldörrar i klassisk stil. Här får ni plats med utemöbler, planteringar och el-grill. Vardagsrummet är rymligt och har utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, skrivbord eller bokhylla. Här finns en alkov avsedd som sovdel med plats för en dubbelsäng. Köket går i klassisk stil med smakfulla färgval. Här får ni plats även som ett par utan att trängas under matlagningen. I köket finns diskmaskin och även en del avsedd för matplats med utrymme för fyra personer. Hallen har avhängning direkt vid entrén, men även ytterligare förvaring via en stor, inbyggd garderob. Badrummet är fräscht med vitkaklade väggar och en matt, djupblå ton på klinkern. Här finns badkar för den som föredrar det, annars får du plats med en tvättmaskin. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Brf Bonden större 41 är en äkta förening som äger marken och omfattar 60st lägenheter varav två stycken är hyreslägenheter, dessa (liksom vinden) anses vara dolda tillgångar i föreningen och ger ett stort kapitaltillskott vid eventuell försäljning. Det finns även lokalytor på totalt 1303 kvm. Lokalerna hyrs bl.a. ut som biljardhall, ateljé och studios. Från dessa lokaler får föreningen in betydande intäkter. Som medlem har du tillgång till tvättstuga, cykelrum/barnvagnsrum, grovsoprum samt föreningslokal. I föreningen finns även två gemensamma takterrasser/altaner som är bokningsbara för medlemmarna. Här är de stora renoveringarna gjorda så som stambytet 2002/03, så det kommer dröja mycket länge innan nästa. Även fasaderna och taket renoverades 2012.

Söder om Folkungagatan finner ni området som idag kallas för SoFo. Bland alla vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. För den träningsintresserade finns SATS SoFo och Friskis & Svettis Skrapan. Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje med vid stationerna Medborgarplatsen och Skanstull. Flertalet bussar passerar även i området. Utöver det kommer det att byggas en station för blå linjen vid Sofia som kommer att bli den närmaste tunnelbanestationen. Bygget är påbörjat och planerad trafikstart är 2030. Stationen kommer ligga i Stigbergsparken.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 410 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2022-02-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.