P O Hallmans Gata 15, 5 tr

P O Hallmans Gata 15, 5 tr

Slutpris

9 250 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

P O Hallmans Gata 15, 5 tr


Slutpris
9 250 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad bostad med fönster i tre väderstreck och flertalet franska balkonger med glasade dörrar!

Välplanerad bostad med fönster i tre väderstreck och flertalet franska balkonger med glasade dörrar. Stora sociala rum och öppna ytor. Nyrenoverat kök och badrum 2020 med stilrena materialval samt fullutrustade. Två bra sovrum varav det ena med två stora klädkammare. Separat matrum i direkt anslutning till köket med en härlig vy över Karlbergskanalen. Stort vardagsrum med plats för soffgrupper, mediamöbel och annan önskvärd trivselinredning. Genomgående för hela bostaden är ekparkett och ett härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartierna.

Brf S:t Eriks Torn är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1989. Föreningen förvärvade fastigheten Grubbens 3 samma år. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Tomträttsavtalet gäller till 2025. Belåning ligger på 1463 kr/kvm per 2020 årsredovisning. Föreningen består av två huskroppar kallade Drottningen respektive Kungen. Adresserna är P O Hallmans gata 9-19. Föreningen upplåter 85 lägenheter med bostadsrätt. Stor bastu högst upp i båda husen samt takterrass med vidunderlig utsikt. I Drottningen finns ett mindre gym och i Kungen en föreningslokal. I Kungen finns också en gemensam grovtvättstuga. Gemensamhetsutrymmena disponeras av föreningens medlemmar efter bokning. Gemensam tvättstuga finns i Kungen. Gemensamma cykelrum finns på plan 3 i Kungen och i Drottningen.

Varmt välkomna till det prisbelönta S:t Eriksområdet som karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Området i sig har en unik arkitektur och ett attraktivt läge med absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden. Grubbens trappor tar dig till Kungsholms strand och Klarasjö som bjuder på mysiga promenad- och joggingstråk. Ner mot Scheelegatan och Kungsholmstorg, finns det gott om restauranger och barer och caféer. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten av lägenheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping i bland annat Västermalmsgallerian och Åhléns. Flertalet gym i området så som Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (T-Fridhemsplan). Det är gångavstånd Stockholm city (ca 10 min) och centralen med fjärrtåg och Arlanda Express .


Boarea
95.6 kvm
Avgift
4 341 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 15 (Hiss finns)
Såld
2021-11-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.