Fatburs Brunnsgata 17

Fatburs Brunnsgata 17

Slutpris

3 250 000 kr


Stockholm

Fatburs Brunnsgata 17


Slutpris
3 250 000 kr

Stockholm

En lägenhet med vacker utsikt över Fatbursparken!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 1:a !

En perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet för den som pendlar mellan jobb.

Lägenheten är nyligen renoverad. De fyra fönsterna som vetter mot Fatbursparken skänker ett fint ljus till lägenheten. Här har man en vacker utsikt mot Södra Latin och Katarina kyrka. Här finns en vacker ekparkett i massiv ek. Rummet är lätt möblerat och här erbjuds gott om plats för matbord och soffa och ljusa ytskikt.

Stilrent kök med bra förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Sängen placeras med fördel i sovalkoven och kan lätt skärmas av med en gardinskena i taket.

Badrummet är stort och har wc, handfat och badkar. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en plastmatta. Det finns gott om förvaring i klädkammaren.

Brf Bågen nr 223 är belägen med ett suveränt bra och centralt läge invid Medborgarplatsen och Söderhallarna. Föreningen består av 283 bostadsrätter samt 25 lokaler.

Goda kommunikationer med Medborgarplatsens T-bana med grön linje och Mariatorgets T-bana med röd linje samt Södra stations pendeltåg med direkttåg till Arlanda. Flera busslinjer går i kvarteren och tar dig stan över.

Här bor du mitt på Södermalm med nära både till Mariatorgets puls och breda utbud av restauranger, caféer och butiker samt Medborgarplatsen med sitt myller av torghandel, saluhall, simhall, bibliotek och biograf. Några restauranger värda att nämnas är Ingrossos nyöppnade La Perla endast ett stenkast från lägenheten.

Även trendiga Bistro Süd och Morfar Ginko runt hörnet på Swedenborgsgatan, där även Johan & Nyströms konceptbutik finns. Frukostbrödet hämtas på Petrus eller Åsöbageriet, helgblommorna på Ginko eller stånden på Medis. På populära Usine, precis utanför porten, tar man gärna en After Work eller goda tapas på deras bakficka Poche 36.

För den promenad- eller joggingsugna så finns fina stråk runt såväl Långholmen som längs Söder Mälarstrand, Tantolunden och Årstaviken. En kort promenad bort ligger Götgatsbacken med sitt breda sortiment av butiker och från anslutande Skeppsbron går båtar till Djurgården, Gröna Lund och skärgården.

Detta är ett område du sällan kommer ha tråkigt i och aldrig vilja lämna


Boarea
31.5 kvm
Avgift
2 206 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-06-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fatburs Brunnsgata såldes av oss 2021-06-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Brunnsgata.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.