Hallandsgatan 50 A

Hallandsgatan 50 A

Slutpris

3 075 000 kr


Södermalm— Stockholm

Hallandsgatan 50 A


Slutpris
3 075 000 kr

Södermalm— Stockholm

Perfekt etta med bevarade originaldetaljer, sovalkov och populär förening

Har du också letat efter den där perfekta ettan med välplanerade utrymmen och social planlösning? Då har du hittat rätt! Här bor du nära till alla tänkbara kommunikationer. Dessutom i en populär förening med god ekonomi och de stora renoveringarna i ryggen.

Hallen är rymlig och har plats för en hel drös med kläder och skor. Den inre hallen blir en perfekt arbetsplats som du kan gömma undan från din dagliga rutin i det större rummet. Kika in i det kaklade badrummet med stor plats för dusch och ta dig sedan vidare in i lägenheten. Bostaden öppnar upp sig mot det stora rummet där man skärmat av sängen till en sovalkov och även har gott om plats för soffhörna och matbord. Dessutom har man i denna bostad sett till att inkludera förvaring utöver walk-in-closet, i olika förvaringsmöbler som exempelvis under sängen. Här blir det lätt att trivas tillsammans med vänner och familj med en skön överblick över hemmet och ett toppläge på Södermalm. Köksvrån ger dig en trevlig plats att laga mat på. Här kan du gömma undan disken efter att ha lagat en härlig middag och slänga dig i soffan i det andra rummet.

Med närhet till den gemensamma balkongen i fint solläge får du en trivsam helhetskänsla av boendet. Balkongen har plats för både bord och stolar, ger möjlighet till odling för den med gröna fingrar och ger dig härliga soltimmar på sommartid för en känsla av vardagslyx. Kom och upplev känslan på Hallandsgatan 50. En plats att trivas på!


Boarea
30 kvm
Avgift
2 056 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hallandsgatan såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hallandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.