Vinodlargatan 8

Vinodlargatan 8

Slutpris

5 550 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Vinodlargatan 8


Slutpris
5 550 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Bo högst upp i huset på en av Liljeholmskajens populärast adresser med en stor balkong med åtråvärd sjöutsikt över Årstaviken och Tantolunden! Här bor man i en fräsch och genomgående 2,5 :a (2.a enligt lägenhetsförteckningen) med stora fönsterpartier som gör hela lägenheten ljus och levande. Med öppen planlösning, snygga inredningsdetaljer och härlig utsikt har man verkligen lyckats fånga wow-känslan! Den smarta planlösningen med sovalkov i vardagsrummet får lägenheten att kännas större än den är då det lätt får plats en liten familj här. Allting är genomtänkt och man har verkligen utnyttjat de 62,5 kvm till max och med hjälp av både köksö och bra utrymmen för soffgrupp och matmöbel finns det gott om plats för att bjuda hem nära och kära. Genom hela bostaden följer en tydlig röd tråd som både är hemtrevlig och modern med parkett på golv, målade väggar i den behagliga färgen november som går i en mellangrå ton samt nya knoppar/handtag till garderober/köksskåp för att hotta upp dem. I ett område som har allt man kan önska i form av grönområden och stadsliv blir det svårt att inte trivas i denna fina bostad. Här bor man på gångavstånd till både tunnelbana (Liljeholmen) och pendeltåg (Årstaberg) och kan ta dig till Stockholm City på ca 15 minuter med kollektivtrafiken. Områdets hjärta är Sjövikstorget som om somrarna fylls med folk på uteserveringarna och fiken i närheten. Bli inte förvånad om du helt plötsligt möter på grannen i badrock- hen är troligtvis bara på väg till badbryggan för ett morgondopp!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 880 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-13

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Vinodlargatan såldes av oss 2021-10-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vinodlargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.