Blekingegatan 12, 5 tr

Blekingegatan 12, 5 tr

Slutpris

7 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Blekingegatan 12, 5 tr


Slutpris
7 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Högst upp i sekelskifteshus och med balkong i söderläge uppfyller denna lägenhet många önskemål för ett boende.

Redan i hallen möts man av den generösa takhöjden och ljuset som flödar i lägenheten. Från hallen får man en bra överblick över hela lägenheten som har genomgående parkett golv och ljusa ytskikt. Vidare in har man kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning. Dom fina dubbeldörrarna ut till balkongen ger ett fint ljusinsläpp in i rummen. Balkongen ligger i soligt söderläge och här kan ni njuta kopp kaffe på vackra cafémöbler. Vardagsrummet är lätt möblerat med gott om plats för soffa och matbord. Från köket kan du lätt umgås med dina gäster medans du lagar mat. Här erbjuds gott om förvaring i över- och underskåp och det finns mycket arbetsyta på en fin bänkskiva i ek. Från köket når man det mindre sovrummet som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och en arbetshörna om det skulle behövas. En stor klädkammare har byggts och den rymmer det mesta. Badrummet är stilfullt renoverat med vitt kakel samt mörkt klinkergolv. Här finns golvvärme, wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare, vilken lyx!

Här bor ni i en stabil förening som bildades 2007 med 38 lägenheter varav 2 fortfarande är hyresrätter och är en dold tillgång till föreningen. Det finns även 3 lokaler som är uthyrda. Föreningen har en fin innergård med möbler och grill. Cykelrum och barnvagnsrum är två till bra saker med att bo här. Ett flertal kommunikationer finns endast en kort promenad bort - Skanstulls T-bana, Mariatogets T-bana, Södrastation samt busslinje 4. Längst gatan finns en Coop och ny öppnade ICA Kvantum ligger i närheten. Fortsätter man gatan upp kommer men till lummiga Helgalunden. Rosenlundsparken är perfekt för lek med barnen eller att sätta sig och ta det lugnt i.

Med det lugna läget på Södermalm men närhet till allt man kan tänkas behöva i vardagen är detta ett boende att trivas i och kalla sitt hem!

Varmt välkomna till Blekingegatan 12.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 437 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-10-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Blekingegatan såldes av oss 2021-10-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Blekingegatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.