Kungsholms Strand 101, 4 tr

Kungsholms Strand 101, 4 tr

Slutpris

6 210 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 101, 4 tr


Slutpris
6 210 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerade kvadrat- Garage i huset - Utsikt över Karlbergskanalen

Underbart boende med genomgående planlösning och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier fritt ut mot Karlbergskanalen. Lägenheten erbjuder härliga ytor med en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök . Det rymliga köket har över- och underskåp i vitt samt en generös köksö med extra förvaring och arbetsyta som skärmar av mot matplats. Plats för stort matbord invid fransk balkong med dubbla fönsterpartier. I vardagsrummet finns gott om plats för soffa och fåtöljer, även här finns en fransk balkong med fri utsikt mot grönska och Karlbergskanalen. Det mysiga sovrummet har utrymme för dubbelsäng samt övrig möblering och en garderobsvägg. Även i hallen finns mycket bra förvaring i två dubbelgarderober med överskåp. Badrum med badkar och tvättmaskin.

På Kungsholm Strand 101 flyttar du in i en ytterst välskött förening med gemensamhetslokal och garage i huset. Du kan nå fastigheten från såväl PO Hallmans Gata 7 som via Kungsholms Strand och garaget finns i huset med hiss som tar dig hela vägen ner. Här bor du med ett lugnt läge med grönska samt Karlbergskanalen precis utanför dörren. Fastigheten ligger precis invid vatten och båtliv med ett ytterst centralt läge och närhet till all tänkbar service. Du tar dig direkt ut på lummiga promenad- och löparspår som tar dig hela vägen runt Kungsholmen längs med vattnet. Nära till såväl Hornsbergs Strands populära strandpromenad med badbryggor och flertalet restauranger. Kort promenad till nyöppnad Ica Kvantum, systembolag och Apotek. Nära även till Fridhemsplan som ligger 5 minuter bort. Går du upp för gatan finner du bland annat flera stora matvarubutiker och Västermalmsgallerian för shopping, flertalet trevliga restauranger och fik. Här finns även oslagbara kommunikationer med Fridhemsplans tunnelbanestation med grön och blå linje och flertalet stora busslinjer som exempelvis buss 1, 3 och 4 samt flygbussarna. Buss 1 tar dig raka vägen ner till City och det gör även buss 65 som finns runt hörnet.


Boarea
57.5 kvm
Avgift
4 026 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2022-02-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.