Fredriksdalsgatan 4

Fredriksdalsgatan 4

Slutpris

3 400 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fredriksdalsgatan 4


Slutpris
3 400 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Högst upp i huset med balkong i fantastiskt solläge och sjöglimt!

Högst upp i huset med balkong i fantastiskt solläge och sjöglimt!
Varmt välkomna till Hammarby sjöstad och denna fantastiska lägenhet! Här har ni en härlig 1:a med sovalkov beläget högst upp i huset med balkong i bästa läge. Kan det bli bättre?

Lägenheten ligger i en byggnad från 2017 och bjuder på snygga materialval och optimal planlösning. Här kan du laga mat med favorit programmet i bakgrunden, kanske vännerna placerade i soffan eller varför inte flytta ut middagen till balkongen och njuta av kvällssolen? Det här köket är både stilrent och välutrustat där matlagning blir en fröjd. Här är det utrustat med kyl/frys, spishäll med matchande ugn och integrerad mikro. Efter middagen blir det enkelt att städa i ordning då köket även är utrustat med diskmaskin. Kan det bli bättre? Ja det kan det faktiskt! Det finns även tvättmaskin tillsammans med separat torktumlare i det rymliga badrummet som även är utrustat med golvvärme. Den här bostaden har verkligen alla de små detaljer som underlättar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. En perfekt lägenhet helt enkelt!

Brf Fredriksdals Kanal är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Hammarby gård 14 med tillhörande mark. Fastigheten färdigställdes 2017 och har inga planerade kommande renoveringar eller avgiftsförändringar. Föreningen består av 145 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt, där alla lokalerna är uthyrda. Adresserna som omfattas är Fredriksdalsgatan 2-24. Föreningen har en gemensam innergård med grönytor, lekplats, grillmöjligheter och planteringar med utsikt mot Södermalm. Det finns även inom föreningen cykelrum, barnvagnsrum samt gästlägenhet. Till föreningen hör ett garage med 35st bilplatser, varav 20st är laddplatser . Det finns även 8st MC-platser. Parkering administreras i dagsläget av Parkona.

Här på Fredriksdalsgatan bor du lika nära till Luma i Hammarby sjöstad som Skanstull på Södermalm. Hammarby Sjöstad, en idyllisk och lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad och vatten. Här bor du i direkt närhet till lugna kajpromenader, mysiga restauranger, bagerier, caféer, nya Carnegiebryggeriet, gym, padelbanor och grönområden. Går du över Skanstullsbron har du Skanstull med flertalet butiker, shopping, caféer, restauranger och kommunikationer. Från Skanstull går både bussar och tunnelbanans gröna linje. Vill du däremot ta dig med tvärbanan så går den några få minuter från bostaden vid stationen i Mårtensdal. Från kajen vid Luma kan du hoppa på den avgiftsfria båten som går mellan Lumabryggan, Henriksdal och över till andra sidan vattnet till barnängsbryggan på Södermalm. För en liten summa kan du även ta båten M/S Emelie som via Danvikstull tar dig in till Nybrokajen vid Strandvägen. Med bil tar det endast några minuter så är du i stan tack vare Södra Länken och när du kommer hem parkerar du enkelt med boendeparkering eller egen garageplats i huset. Har du inte en egen bil så finns det flertalet bilpooler i området där du enkelt hyr en bil hemifrån och låser upp med mobilen. Allt för en enklare vardag! Och sist men absolut inte minst har vi det allra bästa - vattnet! Går du gatan ner från bostaden kommer du direkt ner till vattnet, ett frontläge utöver det vanliga.


Boarea
34 kvm
Avgift
1 985 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-10-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fredriksdalsgatan såldes av oss 2022-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fredriksdalsgatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.