Hornsgatan 150 B, 2 tr

Hornsgatan 150 B, 2 tr

Slutpris

5 970 000 kr


Södermalm/Hornstull— Stockholm

Hornsgatan 150 B, 2 tr


Slutpris
5 970 000 kr

Södermalm/Hornstull— Stockholm

Suveränt planerad 4:a med solig balkong i populära Hornstull.

Nu har ni chansen att förvärva en optimalt planerad fyra (registrerad som en trea) med smarta lösningar där det bara är att flytta in och trivas. Bostaden bjuder på en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck, fint ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, rejält vardagsrum och generös balkong i perfekt solläge.

Välkomnande hall, helt möblerbar med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Luftigt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp. Här ryms det både större soff- och matgrupp, byrå och annan önskvärd inredning. Härifrån når du också bostadens balkong. Vidare finns det tre välplanerade rum, varav två sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Båda sovrummen rymmer dubbelsängar och platsbyggda garderober och det finns även plats för annat möblemang om så önskas. Det tredje rummet nås från vardagsrummet och kan användas som barnrum eller hemmakontor. Rymligt fullutrustat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring i över- och underskåp. Helkaklat badrum med badkar och utrustning som tvättmaskin, upphängd WC, handfat, skåp och spegel. På den stora, trevliga innegården kan du spela pingis på föreningens pingisbord, grilla med familj och vänner, eller varför inte bara koppla av med en kopp kaffe när vädret tillåter.

Brf Hornsgatan/Hornsbruksgatan bildades 2001 och består av 57 lägenheter varav en hyresrätt (dold tillgång), 47 parkeringsplatser, fem affärslokaler samt ett stort antal lagerutrymmen. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa med en så kallad ADE-försäkring med bostadsrättstillägg inklusive styrelseansvarsförsäkring. Juridisk person godkänns inte som medlem, men delat ägande godkänns. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Service. Andelen affärslokaler i föreningens ägo genererar goda intäkter och innebär stabil och god ekonomi, vilket i sin tur möjliggör den låga månadsavgiften på 3.559 kr. Föreningen klassas därför som oäkta då merparten av intäkterna kommer från affärslokaler.

Här bor du i mysiga kvarter med grönskande innergårdar, närhet till grönområden, men ändå mitt inne i centrala Södermalm. Skinnarviksparken som ligger på promenadavstånd erbjuder både grönområden, promenadstråk samt vacker och vidsträckt utsikt. Parken har även en hundrastgård för fyrfota vänner. Skinnarviksberget är med sina 53 meter över havet den högsta naturliga punkten innanför tullarna och bjuder på en grandios utsikt över Riddarfjärden och Kungsholmen. Tantolunden som ligger runt hörnet har även den en hundrastgård och här finner du även en fin strand att koppla av på sommartid. På några minuters gångavstånd finner du såväl Zinkensdamm som Hornstull, Hornsgatans småaffärer, restauranger och caféer, samt Långholmens bad med sandstrand! Tunnelbanans röda linje finns runt hörnet vid Hornstull och närliggande stationer är Liljeholmen,  Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar, bland annat 4:an, finns utanför dörren som tar dig till stadens alla hörn. Pendeltågsstationen Stockholm Södra finns även inom bekvämt promenadavstånd eller ett par stopp med bussen.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
3 559 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hornsgatan såldes av oss 2022-02-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.