Grev Turegatan 8 A

Grev Turegatan 8 A

Slutpris

9 200 000 kr


Östermalm— Stockholm

Grev Turegatan 8 A


Slutpris
9 200 000 kr

Östermalm— Stockholm

Högklassigt boende i Stockholms hjärta.

Ett fantastiskt läge med närhet till det mesta som man kan önska sig av ett urbant boende.
Närheten till Östermalmshallen, Humlegården, Sturegallerian och många eftertraktade restauranger gör att man verkligen har möjlighet att få ett boende i ett av Stockholms mest attraktiva områden!.

Förening Ture8
God ekonomi med hyresinkomster från flera hyresgäster. Ture8 är en mycket aktiv förening med många förbättringar och utvecklingar av fastigheten och boendet sedan 2014 allt för ett bekvämt och attraktivt boende.
Byggnaden har en mycket smakfull design, genomtänkta detaljer och moderna tekniska funktioner. Fastigheten är ritad av Vera Arkitekter och de har gjort allt för att skapa ett extraordinärt boende för de som har höga krav på kvalitet och komfort. Med en stor iögonfallande port i koppar skapas en mycket högklassig känsla direkt vid entrén som även döljer garageporten. Här möts stram och mjuk design med estetiska detaljer såsom den skinnbeklädda hissen, sköna mattor och ett vinrum. Allt gemensamt höjer känslan av kvalité och sätter guldkant på vardagen.

Lägenheten
När du kliver in i hallen möts du av en välkomnande och ombonad atmosfär, generösa platsbyggda garderober med skjutdörrar i valnöt. Lägenheten har genomgående ljusa ekgolv, stora glaspartier med spanska balkonger i båda rummen.
Välplanerade ytor ger gott om plats för både vardag och fest. Hög utrustningsnivå med bl.a. integrerat belysningssystem samt ett inbyggt ljudsystem i badrum och vardagsrum, går att uppdatera med fler enheter och kan styras trådlöst.
Till lägenheten finns tillgång till vinfack i föreningens vinrum.

Ombyggnad Stureplan
Hela Sturekvarteret genomgår en ombyggnation med tanke att förhöja och försköna områdets attraktion. Brf Ture 8 har ett utmärkt läge med omedelbar närhet till den ombyggda gallerian, förstärker föreningens läge, attraktion och utveckling.
En bra möjlighet att förvärva en unik bostad med ett unikt läge.
Mera information via mäklaren samt under Övrigt rubriken.

Visningar
Enskilda visningar efter överenskommelse.


Boarea
57 kvm
Avgift
1 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-03-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Grev Turegatan såldes av oss 2022-03-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Grev Turegatan.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.