Parmmätargatan 22

Parmmätargatan 22

Slutpris

5 700 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Parmmätargatan 22


Slutpris
5 700 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Sekelskifte - Kakelugnar - Balkong

På trevlig adress i populära kvarter invid Kungsholms Kyrka, ligger denna ljuvliga sekelskifteslägenhet om 51 kvm. Lägenheten har varsamt renoverats med mycket känsla till ett modernt toppskick med bevarade sekelskiftesdetaljer såsom furutiljor, speglar i fönster och dörrar, takhöjd på dryga 3 m, två kakelugnar (varav en fungerande), höga golvsocklar och takrosetter. Social planlösning som består av ett stilrent kök med matplats invid fönster, lättmöblerat ljust vardagsrum med fönster mot lugna Parmmätargatan samt separat charmigt sovrum med gott om förvaring och plats för kontor eller annan möblering. Suveränt belägen balkong ut från sovrum i härligt sydost läge.

Välskött äldre förening med stabil ekonomi.

Attraktiva lummiga kvarter nära Norr Mälarstrand och City. Kungsholmstorg i kvarteret intill med all tänkbar service och kommunikationer med tunnelbanelinje, buss 1, 54, 50 och 3.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 891 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Parmmätargatan såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Parmmätargatan.

Boka värdering

Hanna Thor

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.