Docentbacken 9

Docentbacken 9

Slutpris

7 000 000 kr


Norra Djurgården / Ekhagen— Stockholm

Docentbacken 9


Slutpris
7 000 000 kr

Norra Djurgården / Ekhagen— Stockholm

- 2 badrum (renoverade 2019) samt 1 gäst-wc.
- Uthyrningsdel med egen ingång.
- Välplanerad 4 rok med fyra bra sovrum alternativt 3 sovrum och kontor/matrum, stor walk-in closet!
- Balkong i soligt söderläge.
- Stort garage i huset, lediga platser!
- Ljuvligt läge med lummig grönska utanför samtliga fönster.
- Perfekta läget för barnfamiljen med lekplats utanför bostaden med uppsikt från balkong samt köksfönster.
- Välskött förening med 139 bostadsrätter och 31 uthyrda lägenheter samt låg belåningsgrad!
- Föreningen äger marken!
- Bredband från Telenor ingår i avgiften!

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet där du bor i Kungliga Nationalstadsparken, med stadspulsen, närservice, natur och kommunikationer runt hörnet! Utmärkt planerad 4 rok med möjlighet till 4 sovrum och en separat uthyrningsdel med egen ingång som enkelt även kan integreras i lägenheten. Lägenheten är perfekt planerad för familjeliv såväl som sociala tillställningar. Köket är väl tilltaget med plats för middagsbord för upp till 6 personer. Ifall du vill rymma större sällskap så finns i direkt anslutning, bakom charmiga glasdörrar ett matrum. Vardagsrummet är även det stort med direkt anslutning till balkong och hall. Badrummen genomgick 2019 en totalrenovering, där de även helkaklades, möjlighet att sätta in tvättpelare eller tvättmaskin finns även! I lägenheten finns en stor klädkammare att tillgå. Sovrummen är mycket stora och lättmöblerade, här får du plats med förvaring, fullstor säng samt arbetsplats ifall så skulle behövas. Garage finns i huset och lediga platser finns. Inom en kort promenad nås ett stort utegym, Ekhagens mysiga hamn och Ekhagens strandbad.

Norra Djurgården är för många stockholmare en okänd oas, belägen innanför tullarna med sin närhet till city, Cosmonova, Stora skuggan och Bergianska trädgården. Alla dessa attribut gör det till ett område att trivas i - både sommar och vinter! En kort promenad tar dig till badplats och småbåtshamn, Stockholms universitet och T-banan som tar dig in till city på 7 minuter, alternativt Mörby C. En kort promenad tar dig även till buss som tar dig till Odenplan. Det finns fina cykelvägar såväl norrut som söderut. En kort promenad till Roslagsbanan som på 5 min tar dig till Östra station, men även ut till Täby och Åkersberga. I området finns närservice i form av mataffär, restauranger och daghem. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.


Boarea
121.5 kvm
Avgift
5 675 kr/mån
Rum
4,5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-06-08

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Docentbacken såldes av oss 2022-06-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Docentbacken.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.