Heleneborgsgatan 25 B

Heleneborgsgatan 25 B

Slutpris

5 300 000 kr


Hornstull / Högalid— Stockholm

Heleneborgsgatan 25 B


Slutpris
5 300 000 kr

Hornstull / Högalid— Stockholm

Fantastisk sekelskiftslägenhet med kakelugn, öppen planlösning och både gäst-WC samt badrum!

Denna magnifika bostad ligger precis i början av Heleneborgsgatan, med lugnet som bara en återvändsgata ger dig samtidigt som det är enbart ett stenkast till vimmel och restauranger i Hornstull och bad och natur på Långholmen. Stora fönster, vackra trägolv och en takhöjd om ca 3 m i väl tilltagna rum ger rymd och ljus till varje vrå. Kliv in i den trevliga hallen, ställ av dina skor på det charmiga trägolvet och häng upp jackan på hatthyllan. Direkt möts du av en ljus och luftig känsla genom hallen som öppnar upp sig mot det stora, härliga vardagsrummet och det trevliga köket med öppen planlösning. I anslutning till hallen finner du bostadens gästtoalett som går i vitt kakel och porslin kombinerat med kromade detaljer.

Ta dig vidare in till det trevliga och lättarbetade köket. Här finns gott om plats för all veckans matlagning samtidigt som köket rymmer ett stort matbord både i köksdelen men också med möjlighet att förlänga ut till vardagsrummet för många gäster. Det vackra stora fönstret intill matplatsen skapar en trivsam atmosfär och takhöjden får rummet att bli stort och luftigt. Köket är såklart även utrustat med diskmaskin!

Från köket når du bostadens hjärta, vardagsrummet. Här förhöjs sekelskifteskaraktären av den vackra kakelugnen i vitt med guldiga detaljer. Vardagsrummet med den pampiga takhöjden och sina vackra fönster som löper längs med ytterväggen ger en hemtrevlig känsla. Slå dig ner med en kopp kaffe en lördagsmorgon och njut av den härliga atmosfären. Det charmiga trägolvet som hittas både här och i sovrummet förhöjer känslan ytterligare. Här finns gott om plats för att trivas med härliga kvällar i soffan eller en söndagsfika med familjen. Idag är rummet inrett med en stor soffa och fåtölj men rymmer även både soffa och matplats med en fortsatt luftig känsla, om så önskas. Bara fantasin för dessa härliga rum sätter gränserna. Slutligen finns här även en stor garderob som rymmer alla dina kläder och skor.

Förbi vardagsrummet via en väldigt vacker speglad dörr når du det mysiga sovrummet. Sovrummet som med sin rymd ger ett rofyllt intryck, här sover du gott. Sovrummet har plats för stor säng och annat möblemang som exempelvis skrivbord för en arbetsplats och hemmakontor. Dessutom tar du dig härifrån vidare till bostadens härliga badrum en-suite - är inte det vardagslyx så säg? Det stora badrummet är helkaklat. Här finns gott om plats för förvaring och duschen är även den otroligt rymlig. Är du en cykelfantast är det perfekt att köra in cykeln här efter du kört en rejäl sväng, och önskas badkar är det heller inga konstigheter att tillföra det. Klassiska färger kombineras med kromade detaljer och trevliga attribut så som handdukstork och golvvärme.

Missa inte chansen på den pärla! Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse. Välkommen hem!


Föreningen:
Byggnaden som uppfördes 1917 är fylld med spännande historia och har huserat ett och annat känt namn under åren. Redan samma år bildades föreningen BF Söderbo som är en äkta förening väl omhändertagen av medlemmarna under åren. Här finns ett stort engagemang i trädgårdsgruppen, utrymme för snickeri och hobbyrum, bastu och duschar i källaren och extra plats för var lägenhet i förråd. Dessutom har föreningen en gemensam lokal och övernattningsmöjligheter som får nyttjas av medlemmarna kostnadsfritt. Varmt välkommen till Heleneborgsgatan 25 B!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 552 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Heleneborgsgatan såldes av oss 2022-11-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heleneborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.