Olof Palmes Gata 16

Olof Palmes Gata 16

Slutpris

7 220 000 kr


Norrmalm— Stockholm— Solna

Olof Palmes Gata 16


Slutpris
7 220 000 kr

Norrmalm— Stockholm— Solna

Genomgående 2:a med stor Kungsbalkong, 12 kvm i söderläge och entreáltan mot innergård!

Genomgående 2:a (möjlig 3:a) med stor Kungsbalkong om 12 kvm i bästa söderläge med sol hela dagen och entreáltan om 8 kvm i väst mot lugn innergård!

Varmt välkomna till denna toppen-tvåa mitt i city! Här bor ni näst högst upp i huset i en solid förening med både garage, trevlig innergård och stor hiss.
Fantastisk kungsbalkong om 12 kvm som sträcker sig över hela bostaden i rakt söderläge uppe bland takåsarna. Här kan ni ta badrocken och hoppa i tofflorna direkt ut i Centralbadets grönskande park och in till spat för relax och avkoppling. Perfekt läge läge mitt i City med närhet till allt så som Drottninggatan, Hötorget och Stureplan!

Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med många sociala ytor. Snyggt renoverat badrum i grå marmor med glasdörr i frostat glas. Magnifik Kungsbalkong i perfekt solläge med markis. Gott om plats för sittgrupper och utemöbler och växter. Här kan ni njuta uppe bland takåsar och samtidigt följa stadens vimmel nere längst med gatorna. Fullt utrustat kök i delvis marmor och rostfritt utförande med intilliggande matplats med plats för 4-6 personer. Stort sovrum med fönster mot den lugna innergården med utrymme för stor dubbelsäng och suverän förvaring i garderober längst med vägg. Lägenhet är i genomgående bra skick med viss behov av uppfräschning. Attraktiv adress med och lugnt läge med Drottninggatans shoppingvimmel precis runt hörnet och direkt närhet till Hötorget och Stureplan. Garage i fastigheten som nås via direkthiss. Möjligheten finns att skapa ett ytterligare rum!

Äkta förening med lokalintäkter om ca 3,7 miljoner (års 2021)
Solid förening med en kassa om ca 5,9 mkr (enl årsredovisning 2021)
Toppenläge mitt i city med närhet till allt.
- Kungsbalkong om ca 12 kvm i söderläge.
- Entréaltan om ca 8 kvm med kvällssol.
- Avgiften inkluderar bredband från Banhof med höghastighet.

Gemensamhetsutrymmen:
Garage i huset
Gemensam innergård
Tvättstuga
Cykelrum
Barnvagnsrum

Varmt välkomna på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 248 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Olof Palmes Gata såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Olof Palmes Gata.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.