Krukmakargatan 49, Vån 4/4

Krukmakargatan 49, Vån 4/4

Slutpris

6 000 000 kr


Södermalm / Tanto— Stockholm

Krukmakargatan 49, Vån 4/4


Slutpris
6 000 000 kr

Södermalm / Tanto— Stockholm

Välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong i soligt och lummigt läge!

Letar ni efter ert nästa hem med två sovrum, social planlösning och en grönskande balkong i högt läge med sol hela dagen? Då har ni kommit rätt!

Välkomna till Krukmakargatan 49, beläget i stabil förening i lugnt område invid Tantolunden. Här har ni en bostad med välplanerade kvadratmeter, två fina sovrum, öppen planlösning och lugn atmosfär. Balkongen är belägen mot grönskande läge där ni kan njuta av utsikten mot kolonilotter i solen. En perfekt plats att njuta av årets soliga dagar.

Välkomna in! Hallen ger en välkomnande känsla med gott om plats att hänga av ytterkläderna och ställa av er skorna. Det mindre sovrummet nås även härifrån, där ni har ett större fönsterparti samt ett mindre fönster. Det här är ett perfekt arbetsrum, gästrum eller barnrum, endast fantasin sätter stopp. Det andra sovrummet ligger i andra delen av bostaden och är större. Här har du möjlighet att inreda med större säng, nattduksbord, byrå och garderober. Även här finns ett större fönsterparti. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och bjuder på en trevlig och social yta. Här kan familj och vänner vara placerade i soffan samtidigt som matlagningen är i full gång. Middagen dukar ni enkelt upp vid matplatsen, eller tar med ut till balkongen och njuter av solen. På balkongen har ni gott om utrymme för både sittplatser, ett bord och annan önskvärd dekoration. Har ni ett brinnande intresse för växter, får även dessa plats här! Låter detta som ert nästa hem? Välkomna på visning!

Här bor ni i ett lummigt område invid Tantolunden med närhet till flera grönområden, bad samt härliga caféer och ett brett utbud av restauranger. När värmen börjar närma sig och semestern kommer kan ni enkelt promenera till Tanto strandbad som är en härlig badplats med sandstrand. Här är det fritt fram för bad, lek och en god glass i solen. Det finns även härliga promenadstråk genom parken och längs vattnet från Långholmen och Reimersholme till Skanstull och vidare till Norra Hammarbyhamnen och Danvikstull. Ni bor även i direkt närhet till mycket bra kommunikationer från både Hornstull och Zinkensdamm. Flertalet träningsanläggningar i området såsom Friskis & Svettis, Fitness24Seven, SATS samt House of Shapes, Närhet till flera förskolor, tre inom ett par minuters gångavstånd samt en utanför porten. Även närhet till flertalet skolor. Ett av södermalms bästa lägen för familjer och för er som gillar att bo centralt i kombinationen med lugnet.

Brf Zinken är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.
Föreningen är en mycket populär och stabil förening med flera gemensamma faciliteter för medlemmarna. Föreningen upplåter 287 bostadsrätter, 32 hyresrätter samt 10 hyresrättslokaler. Hyresrätterna anses av föreningen vara en dold tillgång och säljs av allt eftersom vilket är en god ekonomisk tillgång. Föreningen får även in kapital ifrån sina parkeringsplatser med 88st garageplatser, 50st parkeringsplatser ute samt 6st mc-platser. Av dessa platser har 40st tillgång till laddstolpe. För sina medlemmar har föreningen en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, lekplats på gården, 6 tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum samt grovsoprum. Närmasta tvättstuga till lägenheten ligger i samma port och samma våningsplan.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 010 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-10-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2022-10-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.