Sandhamnsgatan 75 C, 2 tr

Sandhamnsgatan 75 C, 2 tr

Slutpris

6 900 000 kr


Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 75 C, 2 tr


Slutpris
6 900 000 kr

Gärdet— Stockholm

Ljus 3:a med balkong och grönområde direkt utanför!

- BALKONG
- GARAGE I HUSET

Missa inte detta drömboende om 81 kvm i ett av Stockholms finaste projekt, 79&Park. Varje kvadratmeter är noga genomtänkt och erbjuder allt som tillhör den moderna vardagen. Balkongen är fantastisk att njuta av under vår-och sommardagar. Enorma panoramafönster låter det naturliga ljuset flöda fritt genom lägenhetens öppna ytor. Det italienska köket är av hög standard och bjuder på rymlig arbetsyta samt skapar en social punkt och som angränsar till vardagsrummet - underbart utrymme att nyttja vid stora bjudningar och familjära tillställningar. Exklusivt badrum är perfekt placerat intill de två sovrummen. Vidare har du hög komfort i lägenheten tack vare genomgående golvvärme, lyxiga materialval som 1-stavs vitpigmenterad ekparkett som klär golven i alla rum. Värt att nämna är att du som medlem i föreningen har tillgång till hela 3 takterrasser.
Här bor du en byggnad med prisbelönt arkitektur ritat av Bjarke Ingels i unikt utförande. Ett bostadshus som ger syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en urbant dynamisk boendemiljö som samtidigt är nära den stilla naturen.

Ta chansen att bo nära underbara Djurgården med underbara promenadstråk som uppskattas av hela Stockholm. Naturen möts av den härliga citypulsen som ligger på andra sidan fältet. Du har närhet till Gärdets och Östermalms utbud av matbutiker, shopping och mysiga restauranger. Föreningen har ordnat medlemskap åt dig som boende hos restauranggrossisten runt hörnet, för prisvärd storhandling.
Bortom Gärdesfälten ligger vackra Tessinparken med stora gröna ytor att avnjuta under årets varmare månader. Det finns joggingstråk för den aktive och parklek för dom små. Varmt välkomna!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-01-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2023-01-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.