Fredriksdalsgatan 20

Fredriksdalsgatan 20

Slutpris

4 550 000 kr


Hammarby sjöstad— Stockholm

Fredriksdalsgatan 20


Slutpris
4 550 000 kr

Hammarby sjöstad— Stockholm

Ljus välplanerad tvåa med stor balkong i Hammarby sjöstad!

Ljus och lättmöblerad bostad med 2,65 i takhöjd och vardagsrum i öppen planlösning med köket som har gott om utrymme och all maskinell utrustning man behöver. Här intill sitter man utan problem 6 personer till bords. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöblemang. Via hallen kommer man in i det stilrena helkaklade badrummet som har dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har mycket bra förvaring i garderober i såväl hall som sovrum samt i tillhörande förråd som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Här bor du i Brf Fredriksdals kanal med 145 bostadsrätter och 5 lokaler som samtliga är uthyrda. Föreningen äger marken och här finns innergård med grönytor och grillmöjligheter, barnvagnsrum och cykelrum samt gästlägenhet för som kan hyras för besökande.
I Hammarby sjöstad bor man i ett familjevänligt område med flertalet caféer och rikt utbud av restauranger med mat från olika delar av världen. Här finns goda kommunikationer som tar dig precis dit du vill.

Välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 951 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.