Kocksgatan 58

Kocksgatan 58

Slutpris

4 250 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Kocksgatan 58


Slutpris
4 250 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Rymlig 2:a med egen utgång till innergård i solid förening

Varmt välkomna hem till Kocksgatan 58. Ett unikt boende som erbjuder en härlig rymdkänsla tack vare sin generösa takhöjd. Egen utgång till föreningens innergård. Lägenheten är lätt att inreda med en öppen planlösning, vilket gör det lätt att skapa ett personligt hem i en solid förening. Bostaden ligger nära alla tänkbara bekvämligheter som affärer, restauranger, caféer m.m. Det finns även många grönområden och parker inom gångavstånd.

Här välkomnas du av vackra detaljer och den historiska stilen som genomsyrar hela lägenheten. De rymliga rummen kännetecknas av stora fönsterpartier som skapar en ljus och trivsam atmosfär. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning. Köksutrustningen är modern och stilren. Det finns gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är socialt och lättmöblerat. Här finns även egen utgång till föreningens trevliga innergård. Luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter med plats för stor dubbelsäng och andra inredningsdetaljer. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat och en toalett samt golvvärme.

Ypperligt toppläge i SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Direkt närhet till Skånegläntan - attraktiv parklek för barnfamiljer. För den träningsintresserade finns SATS Sofo på Kocksgatan och Friskis & Svettis Skrapan. Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. Coop, ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen, Slussen och Skanstull. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet med flertalet garage och bra gatuparkering. En ny tunnelbaneslinje är under uppbyggnad i området och beräknas vara klar om några få år.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
1 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-29

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kocksgatan såldes av oss 2023-03-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kocksgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.