Hammarby Allé 48

Hammarby Allé 48

Slutpris

5 550 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 48


Slutpris
5 550 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Denna fantastiska bostad är belägen i centrala Hammarby sjöstad och bjuder på en härlig och ljus atmosfär. Lägenheten ligger högt upp i fastigheten och har genomgående planlösning i utmärkt skick. Interiören är inspirerad av nordisk design och bjuder på ljusa och fräscha färger och väl valda detaljer som skapar en harmonisk helhet.

Balkongen vetter mot en lugn innergård och ger möjlighet att njuta av solen och lugnet på sommardagar. Den öppna planlösningen ger möjlighet till social samvaro och gör det lätt att umgås med familj och vänner. Lägenheten har också fantastiska kommunikationer med närhet till både buss och tunnelbana, vilket gör det lätt att ta sig runt i Stockholm.

I Hammarby sjöstad finns det också många fina restauranger och caféer som bjuder på god mat och trevlig atmosfär från alla världens hörn. Här finns något för alla smaker och preferenser. Sammanfattningsvis är detta en bostad som har allt man kan önska sig - fantastiskt ljus, genomgående planlösning, nordisk design, väl valda detaljer, balkong mot lugn innergård, två stora sovrum och ett stort funktionellt badrum. En bostad som är helt klart värd att uppleva!


Boarea
75 kvm
Avgift
5 160 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.