Tideliusgränd
Tideliusgränd
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Vasastan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Tideliusgränd




Södermalm— Stockholm

Tideliusgränd


Förberedd försäljning

Södermalm— Stockholm

Ljus nyproducerad 3:a högt upp med två stora balkonger mot grönska! Garage i huset!

Välplanerad och ljus trea med två stora balkonger åt väst och öst i ett högt läge i souterräng. Upplevs som våning 5 mot parken och våning 3 mot innergård. Både förmiddag- och eftermiddagssol. Vackert hus med soutteräng vilket ger 2 extra våningar upp från parken. Mycket god energiklass vilket ger Grönt bolån med lägre ränta!

Här välkomnas ni till en toppfräsch lägenhet med högt i tak och genomgående fina ytskikt och moderna materialval. Genomgående planlösning som ger ett fint intryck tillsammans med en unikt extra stor balkong mot grönskande Rosenlundsparken med fri utsikt över grönområdet. Genomgående vitlaserade 3-stavs parkett och vitmålade väggar.

Väldisponerade rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tillhörande matplats. Stora fönsterpartier med fri utsikt mot grönska med anslutning till den extra stora balkongen som är helt unik för huset med plats för grill, flera sittgrupper och växter. Modernt Marbrodalkök i vitt med integrerad kyl/frys och all tänkbar av utrustning med mycket förvaring och gott om arbetsytor. Två sovrum där den större rymmer plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober och med walk-in-closeth och den andra en mindre säng och förvaring samt skrivbord. Rymlig hall med mycket förvaring i garderobslösning och ett stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, takdusch-set och spotlights i tak Lägenheten har ett fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Hiss hela vägen upp och säkerhetsdörr in till bostaden. Stilrent och funktionellt boende i ett hus i souterräng vilket gör att lägenheten ligger i ett högre och lugnt läge. Centralt läge med mycket nära promenadavstånd till nära natur, matbutiker, restauranger, skolor och kommunikationer.

Föreningen har ca 38 miljoner lån liggandes rörligt som följer Stibor samt ca 54 miljoner bundet till 2027 respektive 2029 enligt årsredovisning 2022. Under 2023 kommer amorteringstakten justeras ner och anpassas till föreningen likviditet.

Äkta förening som äger marken.
Energiklass Grön- vilket ger Bolån Grönt med rabatter.
90 bostadsrätter
Garage under huset med 42 platser (fr. 2.200 kr/mån). Laddstolpar finns och el tillkommer med fast och rörlig kostnad.
Gemensamma utrymmen:
Cykelrum
Barnvagnsrum
Rullstolsrum
Miljörum/återvinning
Innergård

Varmt välkomna på visning!


Referensnummer
557 663
Boarea
80 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus för mer information kring Tideliusgränd Anmäl intresse.

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Södermalm  i stockholm

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.


01
Fördelar med området
Gym Barnvänligt Hippt Motionsspår Musikklubbar Tunnelbana Stort nöjesutbud Stort shoppingutbud Bussar Barer Nattklubbar Liv i rörelse Butiksgata/köpcentrum Restauranger Hundvänligt

02
Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.


03
Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!


04
Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.


05
Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.