Drottningholmsvägen 11, 2 tr

Drottningholmsvägen 11, 2 tr

Slutpris

9 375 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Drottningholmsvägen 11, 2 tr


Slutpris
9 375 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus och välplanerad sekelskiftesvåning i skuldfri Brf med härlig balkong i soligt söderläge!

Ljus sekelskiftesvåning i mycket bra skick. Möjlig 4:a med tre sovrum. Toppläge på Kungsholmen invid Kronobergsparken med närhet till Fridhemsplan, Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Rålambshovsparken. Stor balkong i söderläge mot fin innergård, Ytterst välplanerad och högt upp med strålande utsikt. Lägenheten är renoverad med påkostade materialval. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,05 m), fina takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent och rymligt kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och smakfulla materialval. Låg avgift inkl tv och bredband i äkta och skuldfri Brf. För extern förvaring finns ett källarförråd. Elegant sekelskiftesfastighet anno 1907 med vackert trapphus och hiss.

Toppläge på Kungsholmen invid Kronobergsparken med närhet till det mesta. Nära porten finns bussanslutning till Arlanda. Ett stenkast bort ligger Fridhemsplan där man hittar T-bana, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker med det mesta i shoppingväg. På kort gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. På nära avstånd från porten ligger natursköna Rålambshovsparken, där det finns badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. I kvarteren omkring finns också ett flertal mycket omtyckta restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.


Boarea
85 kvm
Avgift
2 017 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.