Adlerbethsgatan 17, 3tr / Kungsholmen/ Fredhäll / Stockholm

Välplanerad och charmig funkistvåa i lugnt toppläge i Fredhäll!

Slutpris
2 870 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 934 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Adlerbethsgatan såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Adlerbethsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/ Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och charmig funkistvåa i lugnt toppläge i Fredhäll! Bostaden har fina egenskaper som fönster med spanjoletthandtag, spegelindelade dörrar samt vackra oljade furugolv. I vardagsrummet, som genom sitt stora fönsterparti får fint ljusinsläpp, har man plats med såväl soffgrupp som matplats för 4 personer. Intill ligger det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggd garderob med överskåp. I köket som har bra förvaring bakom vita luckor, kan man ha en väggfast matplats för snabba vardagsfrukostar. Skönt och praktiskt att ha tvättmaskin i det helkaklade badrummet. Till bostaden hör också ett vindsförråd.

Här bor du granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärka med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 10 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration