Aktergatan 23 / Hammarby sjöstad / Stockholm

Välplanerade trea med två uteplatser i Hammarby Sjöstad!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 287 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aktergatan såldes av oss 2017-08-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Aktergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade trea! Optimalt planerade och väldisponerade 3:a om 79 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fina fönsterpartier från golv till tak, vilket gör lägenheten mycket trivsam med generöst ljusinflöde. Den är modern med stilrena kulörer och genomgående parkettgolv. Lägenheten är lugnt belägen i Hammarby Sjöstad! Här bor ni i omtyckta och populära Hammarby Sjöstad med sin omedelbara närhet till vatten & grönområden men också väldigt nära Södermalm och innerstadens puls. Här finns flera restauranger och caféer, matbutiker och gym. Smidiga kommunikationer åt alla håll gör Hammarby sjöstad till ett populärt område. Genom hela Hammarby sjöstad går Tvärbana mellan Alvik och Sickla udde.

Planlösningen är optimalt disponerad med ett stort och ljust vardagsrum med anslutning till en av de två uteplatserna. Från vardagsrummet når ni bostadens moderna kök med bra arbetsytor, gott om förvaring bakom vita luckor och matplats för 6-8 personer. Detta gör lägenheten perfekt för härligt umgänge i större sällskap. Lägenhetens andra sida består av två ordentliga sovrum varav ena i anslutning till uteplats och ett stort fräscht badrum med golvvärme. Lägenheten har gott om förvaring i form av garderober och en klädkammare i anslutning till ena sovrummet. Ni har även extra förvaring i form av ett stort förråd om 6,5 kvm tillhör lägenheten.

Brf Felicia Strand en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration