Sök Meny
Såld

Stockholm - Hammarby sjöstad / Aktergatan 23

Välplanerade trea med två uteplatser i Hammarby Sjöstad!

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade trea! Optimalt planerade och väldisponerade 3:a om 79 kvm. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp genom stora fina fönsterpartier från golv till tak, vilket gör lägenheten mycket trivsam med generöst ljusinflöde. Den är modern med stilrena kulörer och genomgående parkettgolv. Lägenheten är lugnt belägen i Hammarby Sjöstad! Här bor ni i omtyckta och populära Hammarby Sjöstad med sin omedelbara närhet till vatten & grönområden men också väldigt nära Södermalm och innerstadens puls. Här finns flera restauranger och caféer, matbutiker och gym. Smidiga kommunikationer åt alla håll gör Hammarby sjöstad till ett populärt område. Genom hela Hammarby sjöstad går Tvärbana mellan Alvik och Sickla udde.

Planlösningen är optimalt disponerad med ett stort och ljust vardagsrum med anslutning till en av de två uteplatserna. Från vardagsrummet når ni bostadens moderna kök med bra arbetsytor, gott om förvaring bakom vita luckor och matplats för 6-8 personer. Detta gör lägenheten perfekt för härligt umgänge i större sällskap. Lägenhetens andra sida består av två ordentliga sovrum varav ena i anslutning till uteplats och ett stort fräscht badrum med golvvärme. Lägenheten har gott om förvaring i form av garderober och en klädkammare i anslutning till ena sovrummet. Ni har även extra förvaring i form av ett stort förråd om 6,5 kvm tillhör lägenheten.

Brf Felicia Strand en mycket populär och stabil förening med god ekonomi och alla stora renoveringar är utförda.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Hammarby sjöstad
Aktergatan 23
Slutpris: 5 200 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 5 287 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 0 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Aktergatan