Aktergatan 21, 2 tr

Aktergatan 21, 2 tr

Slutpris

4 670 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Aktergatan 21, 2 tr


Slutpris
4 670 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Ljus och välplanerad trea med balkong i syd/väst! Lugnt toppläge i Sjöstan!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad trea i insynsfritt läge i populära Hammarby Sjöstad/Sickla Kaj! Härlig balkong i syd/väst med många soltimmar och gott om plats för utemöbler. Högt läge med fri utsikt över parken med kanal och Hammarbybacken. Genomgående toppskick i lägenheten med bl.a nyrenoverat, påkostat kök och lyxigt badrum. Luftig och social planlösning i kök/vardagsrum med möjlighet att gå runt i lägenheten. Praktisk förvaring i walk-in closet och flera platsbyggda lösningar. Dessutom ett väl tilltaget förråd i källarplan om 7,5 kvm. Disponeras idag som trea med två sovrum, möjlig rymlig tvåa.

Populär och välskött äkta förening som äger marken. Garage i föreningen som inbringar över 300.000 kr/år i intäkter.

Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga grönområden och sjönära läge. 30 meter till Sickla Kanals härliga promenadstråk och bryggor. Skidorna förvarar du i källaren, promenadavstånd (200 m) till omtyckta Hammarbybacken är oslagbart. Gott om butiker, matbutiker och restauranger i närområdet samt direkt närhet till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med Tvärbana precis intill, buss och båt. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid. Välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 825 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.