Allhelgonagatan 15, 4 Tr

Allhelgonagatan 15, 4 Tr

Slutpris

9 500 000 kr


Södermalm— Stockholm

Allhelgonagatan 15, 4 Tr


Slutpris
9 500 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus och välplanerad vindsvåning med insynsskyddad terrass och öppen spis!

Accepterat pris. Varmt välkomna till en ljus och modern vindsvåning med högt, fritt läge, härlig rymd, öppen spis och terrass med eftermiddagssol! Bostaden har genomgående bra standard och charmig vindskaraktär med synliga bjälkar, takfönster, snedtak, 3,7 m upp till nock och en total golvyta om 102 kvm. Planlösningen disponeras genom en välkomnande hall med klinkers och vidare till den ljusa och öppna planlösning mot kök och vardagsrum med öppen spis. Helglasade pardörrar och stora fönsterytor ut till terrassen om ca 9 kvm. Härifrån bjuds ni på strålande utsikt över Södermalms takåsar och en härlig kvällssol. Två bra sovrum, ett stort, helkaklat badrum samt gäst-wc med snyggt inbyggd tvättmaskin och torktumlare. Här finns också mycket goda förvaringsutrymmen i flertalet platsbyggda garderober, i ett stort extra förrådsutrymme i anslutning till köket samt ett stort utrymme beläget ovanför badrumstaket med access från ena sovrummet.

Utmärkt läge på lugna Allhelgonagatan men med Götgatans stadspuls och utbud bara ett kvarter bort. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje vid Skanstull samt ett antal bussar som passerar på Ringvägen.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
82/20 kvm
Avgift
3 580 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.