Alströmergatan 32 D, 3tr

Alströmergatan 32 D, 3tr

Slutpris

2 810 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Alströmergatan 32 D, 3tr


Slutpris
2 810 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Underbar 1:a om 28 kvm högt upp i fastighet med fantastisk innergård!

Charmig 1:a högt upp i klassisk 20-talsfastighet i solid förening! Härliga egenskaper som stort fönsterparti med spanjoletthandtag och spegelindelade dörrar. Vardagsrum med utmärkt plats för soffa, matgrupp samt säng. Här finns också bra förvaring i klädkammare. Stilrent fullt utrustat kök med bra arbetsyta och förvaring samt trevlig bardel för snabba vardagsfrukostar. Fräscht vitkaklat badrum med dusch.

Här är bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet - fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med en kort promenad på bron över St Eriksbron är du plötsligt mitt i Birkastan där du även kan njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.

Välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 307 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4
Såld
2018-12-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.