Alströmergatan 32 D, 1/2tr / Kungsholmen / Stockholm

Superfin 1:a (möjlig 2:a) med vackra detaljer, i toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
2 970 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 568 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alströmergatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Alströmergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Superfin 1:a (möjlig 2:a) vackra detaljer, i toppläge på Kungsholmen! Bostaden har eleganta detaljer som spanjoletthandtag, spegelindelade dörrar samt vackra plankgolv. Vardagsrummet som är ljust och lättmöblerat har plats för såväl soffgrupp som sovavdelning. I köket har man utmärkt förvaring bakom stilrena vita luckor och dessutom mycket generös arbetsyta som inbjuder till matlagning med vännerna. Fräscht badrum med dusch ligger i anslutning till kapprummet. Här finns det alla vill ha, riktigt bra förvaring. Detta hittar du i två klädkammare och vindsförråd som hör till bostaden.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Se alternativ planlösning nedan för 2:a.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration