Älvsborgsgatan 3, 3 tr

Älvsborgsgatan 3, 3 tr

Slutpris

9 100 000 kr


Södermalm— Stockholm

Älvsborgsgatan 3, 3 tr


Slutpris
9 100 000 kr

Södermalm— Stockholm

Med ett högt läge på Tjurberget finner ni denna gavellägenhet i charmigt 30-tals hus.

Redan i hallen möts du av ljuset som flödar i lägenheten. Härifrån får du en överblick över den öppna planlösningen. På golvet vid entrén ligger ett snyggt klinker och väggarna pryds av en harmonisk grågrön nyans. Dom många garderober ger otroligt mycket förvaring. För den som önskar finns här även plats för ett arbetsbord. Vidare tar man sig in i vardagsrummet och dess tre stora fönster med utsikten över Årstavikens grönska. Vardagsrummet bjuder in till många sociala tillställningar. Här finns plats för soffa och fåtölj att ta det lugnt i. Det vackra trägolvet och de dova färgvalen på väggarna är som en rödtråd genom hela lägenheten. Dom två vackra glasdörrarna gör att rummet från ännu mer ljus från fönstret i sovrummet samt ger en otrolig charm åt rummen. Intill fönsterpartierna finns gott om plats för ett stort matbord för härliga middagsbjudningar. Köksön är en centralpunkt i lägenheten. Här umgås du enkelt med dina gäster medans du kokar ihop middagen och den rymmer även väldigt mycket förvaring. Dom speglade vita skåpsluckorna i över- och underskåpen och marmormosaiken på väggen ger köket en stilren ton. . Det finns även ett skafferi där man även placerat en tvättmaskin. Från vardagsrummet nås två av lägenhetens sovrum. Det ena är avskilt med vackra dubbeldörrar i glas där det finns gott om plast för säng och mer möblemang. Det andra sovrummet vetter ut mot lugna Älvsborgsgatan. Här har ni en härligt utsikt över trädkronorna. Det stora sovrummet nås från en inre hall. Intill sovrummet finns en fin platsbyggd bokhylla och här är ingången till den stora klädkammaren. Lägenheten erbjuder två toaletter. Det stora badrummet har ett stilrent rektangulärt kakel som är satt i halvförband och kontrasterar elegant till de grönmålade väggarna och ett grått klinker golv. Här finns WC, dusch och badkar med glasskiva, spegelskåp samt kommod. Gäst WC:n går i samma gröna nyans på väggarna och har en WC och ett handfat med stänkskydd i vitt kakel ovanför.

Här bor du i en stabil och eftertraktad förening. Brf Halvmilen 6 & 7 har adresserna Älvsborgsgatan 1 och 3. Föreningen har en lugn grönskande innergård. Föreningen har 60 bostadsrätter, 2 hyresrätter (dold tillgång) samt 4 lokaler.

Med ett lugnt läge men med Södermalms stadspuls precis runt hörnet är detta ett område att trivas i. Här finns allt ni kan tänkas behöva endast ett stenkast bort. Sugen på en promenad längst vattnet? Årstaviken ligger bara nedan för trapporna utanför husknuten. Orkar du inte laga mat? Här finns hur många restauranger som helst! Vill du träna? Flera gym samt Årstavikens utomhusgym ligger en kort promenad bort. Sitta på en gräsplätt och läsa en bok? Perfekt, ta boken och sätt dig vid lummiga Helgalunden. Vill du shoppa har du Ringens köpcentrum runt knuten. Du har även tunnelbanans Gröna linje vid Skanstull samt ett flertal bussar nedan för huset.

Varmt välkomna att kontakta mig för visning.


Boarea
99 kvm
Avgift
4 565 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-08

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Älvsborgsgatan såldes av oss 2021-09-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Älvsborgsgatan.

Boka värdering

Matilda Gustafson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.