Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Årgångsgatan 1, vån 16

Fantastisk nyproducerad trea med frontläge mot vattnet - underbar sjöutsikt och inglasad balkong!

Fantastisk nyproducerad lägenhet med frontläge mot vattnet, en underbar sjöutsikt och stor inglasad balkong - Ett exklusivt boende utöver det vanliga!

Mycket bra planerad lägenhet med härlig balkong längst med hela lägenhetens sida som vetter mot vattnet. Tack vare den öppna planlösningen finns det plats för många nära och kära till bords om så önskas. Från vardagsrummet kommer du ut till den härliga balkongen där du kan du sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid!

Fullutrustat stilrent kök. Två bra sovrum, ett stort sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum med ingång till klädkammaren. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, golvvärme samt vit bänkskiva och väggskåp ovan. I hallen finns mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Precis utan för dörren några steg ner för trappan tar du dig smidigt till vattnet där det finns ett helt nytt soldäck, badbrygga, parkbänkar samt badplatser längs med kajen.

Här bor du lyxigt och exklusivt alldeles intill kajkanten, Liljeholmskajens bästa sjöläge!

Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten, ring för visning på fastighetsmäklarens kontor. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Årgångsgatan 1, vån 16
Slutpris: 7 500 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 751 kr/mån
Driftkostnad: 130 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 16 av 24
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Årgångsgatan