Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Årgångsgatan 1, vån 21

Spektakulär 2:a på våning 21 i söderläge!

På våning 21 i spektakulära höghuset Kajen 5 finner ni denna rymliga 2:a med fantastisk vidsträckt utsikt och inglasad balkong i soligt söderläge. Perfekt badrocksavstånd till ett dopp i Mälaren från badbryggan! Lägenheten har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och erbjuder generös utsikt söderut samt mot Årstaviken. Rymligt sovrum med gott om förvaring. Helkaklat badrum med tvättdel. Smakfulla och stilrena inredningsval i vitt och svart. Till lägenheten hör ett källarförråd. Området Liljeholmskajen erbjuder ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. Gångavstånd till Södermalms kultur och citypuls. I området finns flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Inflyttningsklar 8 mars 2017. För mer information, välkommen att kontakta mäklaren.

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Årgångsgatan 1, vån 21
Slutpris: 5 450 000 kr
Boarea: 68 kvm
Avgift: 3 831 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 21 av 23 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Årgångsgatan

Andra liknande sålda bostäder