Årgångsgatan 6 / Liljeholmskajen / Stockholm

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 445 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig trea med genomgående planlösning byggd 2014 med flera fina tillval och egen stenbelagd uteplats om ca 8 kvm mot föreningens privata innergård. Bostaden ligger i populära Kajen 4 och brf Årgången, det omtalade, 75 meter höga skyskrapehuset med blanksvart siluett ritat av kändisarkitekten Gert Wingårdh, som blivit ett landmärke på Liljeholmskajen och utsedd till Årets Stockholmsbyggnad 2015. Lägenheten har ett stort, stilrent och modernt Vedumkök med full maskinell utrustning i rostfritt med gott om skåp och generösa arbetsytor med separat matplats invid fönstret. Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök och bildar en stor social yta som gjort för tillställningar med många gäster . Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt ingång till klädkammare. Det mindre sovrummet används idag som ett barnrum och har utsikt mot föreningens innergård. Stilrent och snyggt badrum i svart och vitt med duschplats, wc, vit kommod och Siemens maskiner för tvätt- och torktumling. Föreningen har en upphöjd, privat innergård som är låst för utomstående, två tvättstugor, källarförråd, övernattningsrum och garage. Områdets stora och välbesökta badbrygga, som ligger på pontoner ute i vattnet, ligger strax bredvid föreningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration