Årgångsgatan 1 / Liljeholmskajen / Stockholm

Slutpris
6 695 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 456 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-02-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2018-02-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt och modernt med fantastisk panoramautsikt mot Mälaren! På 3:e våningen finns denna stilrena hörn 3:a med inglasad balkong rätt ut mot vattnet. Öppna och rymliga ytor, vardagsrum med härlig utsikt i kombination med ett kök med stil och finess skapar denna lägenhet en riktig wow- upplevelse! Toppenläge på Liljeholmskajen för dig som vill bo på första parkett, helt utan insyn. Här finns goda kommunikationer med buss och tvärbana. På gångavstånd finns Liljeholmen med t-bana och en av Stockholms största shoppinggallerior. Områdets stora och välbesökta badbrygga, som ligger på pontoner ute i vattnet, ligger strax bredvid föreningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration