Årgångsgatan 6 / Liljeholmskajen / Stockholm

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 408 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig hörn trea byggd 2014 i populära brf Årgången, det omtalade, 75 meter höga skyskrapehuset med blanksvart siluett ritat av kändisarkitekten Gert Wingårdh, som blivit ett landmärke på Liljeholmskajen och utsedd till Årets Stockholmsbyggnad 2015. Lägenheten har ett stort, stilrent och modernt Vedumkök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade och stor matplats invid fönstret för 6-8 personer. Vardagsrummet ligger i den centrala delen av lägenheten och har utgång till inglasad balkong. Rymligt sovrum med hel garderobsvägg och ingång till klädkammare. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng, skrivbord och byrå. Snyggt helkaklat badrum i vitt och ljusbeigea färger med dusch med glasvägg, wc, vit kommod och maskiner för tvätt- och torktumling. Föreningen har en upphöjd, privat innergård som är låst för utomstående, två tvättstugor, källarförråd och övernattningsrum. Områdets stora och välbesökta badbrygga, som ligger på pontoner ute i vattnet, ligger strax bredvid föreningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration